Preluarea sacilor de rafie de pe banda de productie pe un carucior.

Masa / platforma hidraulica EdmoLift TCL 1000.

Mese / platforme ridicatoare EdmoLift TCL 1000.

PLatforme hidraulice ridicatoare EdmoLift – TA 2000

Dispozitiv / carucioare de pozitionare EdmoLift WP 155 – Bosch

Dispozitiv de pozitionare EdmoLift WP 155 pentru descarcarea containerelor cu deseuri.

Masa este utilizata pentru ridicarea și apoi montarea unui motor cu cutie de viteze și părți ale suspensiei într-o caroserie de mașină

Această sarcină este rezolvată cu un EdmoLift – TLD 1000 echipat cu un șasiu cu roti și plasă de sârmă, ca un plus de siguranta pentru operatori.

Medireva, Maastricht Olanda foloseste patru mese hidraulice EdmoLift CL 1001.

Medireva e o companie foarte cunoscuta in Olanda, specializata in echipamente pentru persoane cu dizabilitati. In atelierele lor sunt produse scaune personalizate, permitandu-le persoanelor cu dizabilitati sa urce si sa coboare mai usor de pe scaun. Scaunele sunt mari si grele, fiind dificil de asamblat.

4 mese hidraulice CL 1001 sunt fixate pe podea, iar pe ele sunt asamblate scaunele. Operatorul poate astfel sa ridice scaunul la inaltimea dorita, facand lucrul mai confortabil si oferind rezultate mai bune in privinta calitatii si cantitatii muncii.

Hosokawa, Doetinchem, Olanda

Hosokowa Micron B.V. sunt membri ai Hosokawa Micron Group, find specializati in producerea echipamentelor si sistemelor de procesare mecanica si termica a pulberilor umede si uscate. Pulberile sunt amestecate intr-un bazin mare, iar apoi trebuie turnate in canistre. Mesele normale de ridicare nu pot fi folosite, deoarece greutatea totala va iesi in afara mesei.

Au fost create 4 utilaje TSL, pe care s-au montat malaxoarele. Canistrele in care vor fi turnate amestecurile pot fi usor pozitionate sub malaxor. In functie de dimensiunea canistrelor, inaltimea malaxorului poate fi  ajustata.

Ridicarea unui stivuitor de 3000 Kg in cladirea SATRA din Kettering, Anglia.

SATRA e o unitate de testare calitativa a produselor inainte de plasarea lor pe piata. Cateva din produsele care sunt testate in fiecare zi reprezinta mobila, haine, electronice, etc., acestea fiind produse in intreaga lume.

Prin urmare, acest client poate recunoaste cu usurinta un produs de calitate.

Platforma ridica un stivuitor de 3t din curte in interiorul cladirii, in principiu din motive de securitate.

Dupa ce s-a discutat atent problema intre EdmoLift AB si Edmolift UK Ltd, platforma a fost construita adaptandu-se la o groapa deja existenta in cladire, pentru a nu mai fi nevoie de alte lucrari. Platforma e adaptata cu auto-blocaj la ridicare pentru a preveni alunecarea accidentala a stivuitorului, si cu blocaje automate pentru fixarea inaltimii platformei atunci cand stivuitorul coboara de pe ea. Balustradele si bratele asigura ca nimeni nu va pica de pe platforma in timpul functionarii.

Platforma folosita in aceasta problema este o TA 4000 si a fost montata de Edmolift UK Ltd. La SATRA in Kettering, Anglia.

Vizitatori in scaune cu rotile – Muzeul Stedelijk, Amsterdam

In muzeul Stedelijk din Amsterdam, ce tocmai a sarbatorit 150 de ani de existenta, situat intr-una din cele mai istorice cladiri din Amsterdam, vizitatorii in scaune cu rotile trebuie sa treaca peste un zid de 600mm pentru a ajunge la o alta expozitie.

O platforma TCL 1000 B special modificata cu balustrade si porti a fost folosita pentru a-i ridica pe vizitatorii cu probleme locomotorii rapid si in siguranta pana la nivelul dorit. Platforma e livrata in culoare neagra, echipata cu suprafata antialunecare si rampa.

Inaintea instalarii, vizitatorii trebuiau ridicati de catre doua persoane, cauzand probleme la coloana.

Cu noua TCL 1000 B, vizitatorii se pot bucura de vizita la muzeu la maxim!

Dispozitiv de pozitionare modificat pentru amplasarea unor servere grele pe rafturi.

Hitachi Data Servers (HDS) e unul din liderii mondiali in producerea de tehnologie pentru informatie. Servere grele trebuie plasate pe rafturi speciale, cauzand probleme de coloana si daune serverelor.

In total au fost livrate 15 WP 205 modificate pentru asezarea serverelor pe rafturi. Acestea au picioare alungite si sunt echipate cu un sistem special de tragere-impingere cu care pot fi asezate si scoase serverele de pe rafturi.

Dispozitivele sunt fixate de rafturi pentru a preveni alunecarea in timpul pozitionarii serverelor.

Aceste dispozitive nu doar ofera un mediu de lucru mai ergonomic, ci maresc si produtivitatea, scazand in acelasi timp riscul accidentelor si daunelor asupra serverelor.

Masa cu profil jos modificata TCL 1000 folosita pentru ridicarea cutiilor electrice la nivelul dorit + arbori TSL.

Eaton Electric e un lider global in sisteme electrice de calitate, producand cutii electrice cu proiectare speciala. Aceste cutii trebuie umplute cu componente mari si grele, cauzand operatorilor probleme de coloana.

O masa cu profil jos TCL 1000 e folosita pentru a ridica aceste cutii la nivelul dorit. Fiecare cutie e plasata pe un sasiu cu roti care, datorita latimii mici a TCL, poate fi usor urcata pe platforma. Platforma e echipata cu doua blocaje manuale, securizand cutia.

Suprafata platformei  e acoperita cu un cauciuc industrial, oferindu-i operatorului posibilitatea de a monta componentele electrice rapid si in siguranta, fara efort.

Pentru aceeasi problema, Eaton mai foloseste si  10 arbori TSL.

Platforma de incarcare.

Un client primeste bunuri prin intermediul mai multor camioane de diverse inaltimi, multe fara rampa. Are nevoie, de asemenea, sa poate naviga intre nivele cu stivuitorul de 4 tone. Solutia oferita de Edmolift a fost o masa de ridicare TV 10000 cu o singura foarfeca, avand blocaje mecanice, platforma intarita si sistem de stabilitate lateral. Platforma poate suporta pana la 5 tone in pozitie coborata, iar sistemul de stabilitate face urcarea si coborarea de pe ea un proces sigur.

Service pentru scaune cu rotile.

Intretinerea pentru scaunele cu rotile devine mult mai usoara daca scaunul e ridicat la o inaltime potrivita pentru lucru. Aici avem cele doua CL 1000 cu o singura foarfeca (acum inlocuite cu CL 1001) pentru a usura munca.

Ridicare si basculare paleti la unghiul potrivit pentru lucru.

Masa poate fi incarcata cu paleti si cutii cu piese. Unitatea usureaza munca operatorului si creste productivitatea. Paletii incarcati sunt ridicati la inaltimea dorita si inclinati la unghiul de lucru. In acest caz, distribuitorul nostru din Germania a livrat mai multe unitati din ALT 1500UE.

Incarcare, ridicare si inclinare paleti cu Armlift.

Masa poate fi incarcata cu paleti si cutii cu piese. Unitatea usureaza munca operatorului si creste productivitatea. Paletii incarcati sunt ridicati la inaltimea dorita si inclinati la unghiul de lucru. In acest caz, distribuitorul nostru din Germania a livrat mai multe unitati din ART3000.

Incarcarea si descarcarea unei persoane ranite.

Incarcarea si descarcarea unei persoane ranite de pe un vas a reprezentat multa vreme o problema. Aceasta operatie se poate executa mult mai sigur folosind o masa de ridicare TMD 1500 fixata la bordul vasului.

Verificarea inainte de livrare.

O masa TST 2000 verificata inainte de livrare.

Dispozitive de pozitionare pentru ridicarea rolelor lungi.

Ridicarea rolelor lungi nu poate fi realizata de un singur om. Cu ajutorul WP 205 avand cadru modificat, platforma de incarcare si arbore telescopic pentru a ajunge la nivele inalte, ridicarea rolelor poate fi acum realizata de un singur om, usurand munca in industria textila.

Solutia a fost oferita de catre distribuitorii nostri din Germania, EdmoLift GmbH Hebetechnic.

Incarcarea si descarcarea cutiilor de carton cu o masa cu profil jos.

Incarcarea si descarcarea cutiilor se realizeaza mai usor cu o masa cu profil jos, TCL 1000B din otel inoxidabil. Solutia a fost realizata de catre distribuitorii nostri din Anglia, Edmolift UK.

Showroom auto cu platforma la inaltime. In fotografii se poate vedea un model TF 3000 cu o singura foarfeca. Montajul profesional a fost realizat de catre distribuitorii nostri din Olanda, Lift Quality.

Manevrarea componentelor de motor pe paleti speciali e usurata cu acest model cu o singura foarfeca TL 2000, avand foarfeca latita, platforma rotitoare si sasiu ce usureaza incarcarea cu stivuitorul. Solutia a fost livrata de catre distrubuitorii nostri din Anglia, Edmolift UK.

Ajustarea inaltimii de ridicare pentru diferite modele de camioane.

Un depozit din Anglia a avut nevoie sa poata regla inaltimea de ridicare pentru diferite camioane ce incarcau bunuri. Astfel, au fost montate doua mese TV 10000 ca solutie la aceasta problema, de catre distribuitorul nostru din Anglia, Edmolift UK.

Paleti ridicati si inclinati spre operator.

Accesul la materiale din paleti-cutii e mai usor daca paletul e ridicat si inclinat spre operator. Solutia, in acest caz, o reprezinta 4 bucati din ALT 750, montate pe un sasiu la comanda. Au fost livrate in total 20 de bucati ALT 750 de catre distribuitorul nostru din Germania, Edmolift Gmbh Hebetechnik.

Service aeronave in Suedia, Aeroportul Arlanda.

Service-ul de aeronave la Aeroportul Arlanda din Suedia a devenit acum mai usor cu acest camion pe care e montata o TXD 4000. Montajul a fost executat de Sala Kaross AB.

Garaj subteran.

Nu aveti loc de parcare? Cu aceasta solutie aveti spatiu suficient si masina protejata. Instalatia a fost livrata de catre distribuitorul nostru din Anglia, Edmolift UK. Solutia e bazata pe o TF 3000 cu o singura foarfeca.

Manevrarea cutiilor din plastic a devenit acum mai usoara cu WP 105 echipat cu furci modificate. Solutia a fost livrata de catre distribuitorul nostru din Olanda, Lift Quality.

Masa cu o singura foarfeca cu role deasupra.

Aceasta fabrica avea nevoie de mese de ridicare cu role pentru a aduce paletii la inaltimea potrivita pentru stivuirea pieselor din lemn. Facilitatea detine acum 70 de unitati din acest model.

Golirea pubelelor cu hartie in container.

Golirea unei pubele plina cu hartie nu e atat de usor. In acest caz, Edmolift a livrat un WP 150 (acum WP 155) cu o furca speciala echipata cu functie de inclinare pentru a usura operatiunea.

Transport masini din subteran la suprafata.

Pretul terenurilor devine din ce in ce mai ridicat, astfel ca e de inteles de ce dealerii de masini aleg sa-si construiasca showroom pe doua nivele. Acest client avea nevoie de o solutie pentru a aduce la suprafata masinile. In poze se poate vedea un TO 4000 echipat cu aripi pe laterale pentru a atinge o latime maxima. Montajul a fost executat profesionist de catre dealerul nostru din Cehia, RPJ International.

Masa cu profil jos integrata in podea pentru curatarea paturilor de spital.

Paturile de spital trebuie curate frecvent, iar cei care fac asta trebuie sa aiba acces la toate partile patului. Tararea pe podea nu e o solutie de termen lung. Solutia a reprezentat-o masa cu profil jos TCB 1000B (acum CCB 1000B) care a fost integrata in podea pentru a ocupa cat mai putin spatiu atunci cand nu e folosita.